دستگاه تصفیه و ضد عفونی هوا با تکنولوژی پلاسمای غیر حرارتی

دستگاه تصفیه و ضد عفونی هوا با تکنولوژی پلاسمای غیر حرارتی

15 اسفند1396

دستگاه تصفیه و ضد عفونی هوا با تکنولوژی پلاسمای غیر حرارتی آلودگی هوا، تغییر در ویژگی‌های طبیعی هوا بر اثر مواد شیمیایی ، غباری یا پدیده­های طبیعی می­باشد که دیرزمانی است، خطری برای تندرستی مردمان و نیز زیست ‌بوم­های زمین شناخته می‌شود . آلودگی هوا ممکن است بر اثر پدیده­های طبیعی مانند فعالیت آتش‌فشان­ها ، یا مصنوعی مانند دود وسایل نقلیه یا سیگار باشد که عمدتاً ناشی از فعالیت­های رومره بشر می­باشد. از آنجاییکه هر فرد در طول شبانه روز 60 الی 90 درصد وقت خود را در محیط­های سر بسته می­گذراند پس لزوم کنترل آلودگی هوا در محیط­های سر بسته که شامل محیط کار، استراحت و خانه می­باشد بیشتر آشکار می­گردد، تصور عمومی بر این است که فضاهای سربسته از نظر آلودگی­های هوا ایمن تر از هوای آزاد می­باشد و آن­ها که نگران مواجهه با انواع بیماری­ها در هوای شهری هستند نمی­دانند که در اکثر مواقع خطر مبتلا به انواع بیماری­ها در فضاهای­های سربسته مخصوصاً در محیط­های عمومی مانند ادارات، بیمارستان­ها، فروشگاه­ها و غیره بیشتر از هوای آزاد شهری می­باشد وقتی کسی که در محیطی بسته ساکن است و می­گوید هوای داخل ساختمان بوی کهنگی می­دهد و کیفیت آن مناسب نیست و طراوت و تازگی هوای بیرون را ندارد باید حرف او را قبول کرد. هوای محیط باید نیاز انسان را تأمین کند. روش­های شیمیایی به اندازه احساس انسان پیشرفته نیستند که بتوانند بین هوای تازه و کهنه تفاوت قائل شوند، پس باید به بینی انسان به عنوان حساس­ترین وسیله که هوای ساختمان را تمیز، کثیف، کهنه و یا غیرقابل قبول تشخیص می­دهد اعتماد کرد . روشنایی و تهویه مناسب اماکن عمومی، بیمارستان­ها، فروشگاه­ها و یا ساختمان­های اداری سبب می­شود که محیطی جذاب برای کارکنان و افرادی که به آن مکان آمد و شد دارند، فراهم گردد. مشکل کیفیت هوای فضاهای بسته زمانی مطرح و جدی شد که ساکنان برخی فضاها از ناراحتی­هایی مثل ریزش مو، خارش پوست، چشم، حساسیت، خستگی، سردرد و سرگیجه شکایت داشتند (عرفان منش، 1385). آلودگی هوای داخل ساختمان در هر زمان، متشکل از مجموع آلودگی نفوذی از خارج ساختمان و منابع داخل ساختمان می­باشد. بیماری­ها، ویروس­ها، میکروب­ها، باکتری­ها، قارچ­ها که به علت آمد و شد کارکنان و مراجعان به داخل ساختمان راه پیدا می­کنند از عوامل آلودگی بر شمرده می­شوند. از سوی دیگر طبق تحقیق دیلمقانی (1378) عدم نگهداری مناسب سیستم تهویه مطبوع، زیاد بودن رطوبت در داخل کانال­های انتقال هوا به علت چگالش بخار آب، محیط مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری­ها و قارچ­ها فراهم می­کند. اهمیت و ضرورت: از بین بردن عواملی که سلامتی انسان را تهدید می­کنند از جمله، میکروب­ها، باکتری­های مضر، قارچ­ها. ضدعفونی سطوح از طریق تماس هوای ضدعفونی شده با سطح. تأمین محیطی امن از نظر سلامتی برای افراد ساکن در ساختمان و اماکن عمومی مانند بیمارستان­ها، کیلنیک­ها، فروشگاه­ها، ادارات. ضدعفونی هوا و سطوح محیطی که عامل بیماری فرد ساکن در آن محیط ناشناخته می­باشد. کنترل عامل بیماریزای موجود در هوا برای ایمنی و آسایش اپراتور در محیط­هایی مانند آزمایشگاه، سردخانه، کالبد شکافی. انواع آلاینده های داخلی: ذرات جامد معلق درهوا آلاینده های بیولوژیک آلاینده های گازی معرفی سیستم پلاسما معرفی تکنولوژی پلاسما پلاسمای غیر حرارتی در فشار اتمسفر به علت آنکه انرژی الکتریکی اعمال شده به آن به جای گرم کردن محیط گازی، صرف ایجاد الکترون های پر انرژی می شود، غالبا برای آنالیز شیمیایی و یا حذف عناصر نامطلوب از گازها به کار می رود . انرژی الکتریکی نهایتا منجر به تولید رادیکال های آزادی می شود که بسیار فعال تر و تاثیرگذارتر از اتم ها و مولکول های حالت پایه هستند. در این روش  بطورمشترک، الکترون ها، یون های مثبت و منفی، رادیکال های آزاد، و دیگر مولفه های فعال اتمی و مولکولی در محیط گازی و در فشار اتمسفر ایجاد می گردد. تخلیه سد دی الکتریک یکی از موفق ترین روش ها در حذف موثر آلاینده های سمی محسوب می شود. این تکنولوژی قادر است با اکسید کرد میکروارگانیسم های محیط آنها را غیر فعال واز بین ببرد. ضمنا در این تکنولوژی ترکیبات nox و sox و ترکیبات co نیز تجزیه شده و غیرفعال می شوند موارد استفاده از این محصول: بیمارستانها و مراکز درمانی منازل مسکونی : جهت از بین بردن بو و حذف گازهای سمی در شهر های آلوده –جلوگیری از انتشار بیماری دفاتر کار ادارات مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی کارخانجات مرغ داری ها

جزئیات
دستگاه خشک کن میوه ،سبزی و گیاهان دارویی با تکنولوژی مایکروویو

دستگاه خشک کن میوه ،سبزی و گیاهان دارویی با تکنولوژی مایکروویو

15 اسفند1396

دستگاه خشک کن میوه ،سبزی و گیاهان دارویی با تکنولوژی مایکروویو خشک کردن یکی از روش های قدیمی نگهداری محصولات کشاورزی است. در این روش علاوه بر جلوگیری از فساد میوه ها و محصولات عذایی توسط میکروارگانیسم ها وفرایند های شیمایی ، وزن محصول نیز کاهش یافته و هزینه های نگهداری انبارش وحمل ونقل آنها نیز کاهش پیدا می کند . روش های مختلف برای خشک کردن محصولات غذایی وجود دارد از جمله اشعه مادون قرمز ، روش تصعیدی وخلا و روش های متداول هوای گرم . دو روش اول به دلیل گرانقیمت بودن برای استفاده در بخش کشاورزی مناسب نیست . متداولتربن روش هوای گرم می باشد که بزرگترین عیب این روش زمان بالای خشک کردن که معمولا 8 الی 10 ساعت طول می کشدو  مصرف بالای سوخت می باشد. همچنین با توجه به وزش هوا طمع میوه نیز از بین می رود. جدید ترین تکنولوژی برای عمل خشک کردن ،  روش مایکرویوو می باشد. در این روش از امواج الکترومغناطیس در باند مایکروویو جهت تشدید مولکول های آب و ایجاد حرارت استفاده می شود. که در نهایت طی گذارندن زمان بسیار کوتاه در حد 5 الی 14 دقیقه با توجه به نوع میوه ، میوه خشک می شود. اما با توجه به این که ایجاد حرارت در مایکروویو از مرکز میوه آغاز و به سمت جداره میوه ادامه پبدا می کند لذا در سیستم هایی که به تنهایی از مایکروویو برای خشک کردن بهره می گیرند کیفیت میوه حفظ نمیشود و رطوبت در سطح جداره پوسته میوه باقی می ماند . لذا برای مرتفع نمودن این اشکال فنی ،محصول ترکیبی مایکروویو وهوای گرم طراحی وبه مرحله اجرا درامد این محصول اختراعی حاصل سالها تلاش وتحقیق تیم تحقیقاتی گروه مکانیک بیوسیستم دانشگاه ارومیه می باشد. اولین پایان نامه در حوزه طراحی وارزیابی روش خشک کن ترکیبی مایکروویو و هوای گرم در گروه مکانیک بیو سیستم دانشگاه ارومیه در سال 89 تعریف وتحقیقات لازم برای ان به رهبری دکترپرویز احمدی مقدم و دکتری علی محمد نیکبخت اعضای هیئت علمی این گروه آغاز شد.کارهای طراحی وساخت توسط  دکترمهرداد فوج لعلی و تحقیقات آن توسط آقای دکتر امین حاضر وظیفه طی گردید. که اولین نمونه آزمایشگاهی آن در سال 90 ساخته و تحقیقات آن بر روی میوه سیب به نتیجه رسید و در اداره ثبت اختراعات کشور به عنوان اختراع ثبت گردید . از ان پس تحقیقات گسترده در این گروه طی پایان نامه های متعدد کارشناسی ارشد ودکتری بر روی پارامتر های موثر در امر خشک شدن میوه و همچنین میوه های مختلف مورد بررسی قرار گرفت . در نهایت این محصول در شرکت دانش بنیان توسعه ایمن ااکترونیک باختران مستقر در پارک علم وفناوری آذربایچان غربی  با بهره گیری از پرسنل توانمند مهندسی این شرکت ، وسرمایه گذاری جناب آقای جمال شریفی رئیس هیئت مدیره شرکت  نمونه صنعتی ریلی (پیوسته ) و کابینتی آن به تولید صنعتی رسید. از مزیت های این سیستم : خشک کردن در زمان کوتاه ، مصرف انرژی پایین ، عدم استفاده از انرژی های فسیلی ، حفظ رنگ وطعم میوه و نیروی انسانی پایین می توان نام برد. با توجه به گسترده بودن صنعت کشاورزی در استان آذربایجان غربی و همجواری این استان با کشور های ترکیه ، عراق و ارمنستان و آذربایجان تولید این محصول استراتژیک می تواند علاوه بر ارز آوری عظیم برای کشور، موجب اشتغال زایی برای کشاورزان عزیز کشورمان باشد. که به جای فروش ارزان محصولات کشاورزی ، آن را به محصول با ارزش افزوده بالا که اکنون در بازار ایران حدود 500 هزار ریال به ازای هر کیاو ارزش دارد تبدیل نمایند.

جزئیات
دستگاه بی خطر ساز پسماند های عفونی به روش مایکروویو

دستگاه بی خطر ساز پسماند های عفونی به روش مایکروویو

2 دی1396

دستگاه بی خطر ساز پسماند های عفونی به روش مایکروویو ضدعفونی با مایکروویو فرایندی برمبنای بخار است که ضدعفونی از طریق حرارت مرطوب و بخاری که با انرژی مایکروویو ایجاد می شود اتفاق می افتد. مایکروویو ها امواج کوتاهی در طیف امواج الکترومغناطیس هستند. مایکروویوها در محدوده ای بین فرکانس رادیو با بسامد بسیار زیاد( UHF ) که برای تلویزیون به کار می رود و پایین تر از مادون قرمز هستند. از مگنترون برای تبدیل انرژی با ولتاژ بالا به انرژی مایکروویو استفاده می شود، که سپس به کانالی فلزی به نام " موج بر" برده می شود که انرژی را به محدوده مشخصی هدایت می کند انواع ضایعات برخورد شده: انواع ضایعاتی که در سیستم های مایکروویو با آنها برخورد می شود مشابه ضایعات درون اتوکلاوها و اتاق های تقطیر هستند: کشت میکروب در آزمایشگاه، مواد آلوده شده به خون و مقدار محدودی از مایعات، ضایعات ایزولاسیون و جراحی، ضایعات آزمایشگاهی ( شامل ضایعات شیمیایی) ضایعات نرم( گاز استریل ها، پارچه ها، بانداژها، روپوش ها، ملافه ها) واجسام تیز برنده داخل سیفتی باکس ها . با زمان و دمای کافی، همچنین سیستم مکانیکی برای غیر قابل تشخیص کردن ضایعات، از نظر فنی برخورد با ضایعات آناتومیک امکان پذیر است اما از نظر اخلاقی، فرهنگی، قانونی و دیگر ملاحظات ممانعت می شود. ترکیبات ارگانیک فرار و نیمه فرار، ضایعات شیمی درمانی، جیوه، دیگر ضایعات شیمیایی خطرناک و ضایعات رادیولوژیکی، با این نوع ضایعات نباید در اتوکلاو و اتاق تقطیر برخورد شود. همچنین وسایل خواب بزرگ و حجیم، جسد حیوانات،و ضایعاتی که از عبور هوا جلوگیری می کنند نیز نباید در مایکروویو ها باشند. انتشارات و باقیمانده ضایعات: مطالعات انجام شده توسط  آزمایشگاه های  معتمد محیط  زیست کشور میزان آلایندگی هوای اگزوز خروجی در حد استاندارد می باشد. باید ضایعات به درستی تفکیک شده باشند  تا از ورود مواد شیمیایی خطرناک به داخل اتاق ها جلوگیری کنند. کیفیت بی خطر سازی توسط اندیکاتور های بیولوژیک atrofeus 6log10 سنجیده می شود . برتری این سیستم نسبت به سایر روش های بی خطر سازی صرفه جویی در هزینه های نگهداری دستگاه : با توجه به اینکه دستگاه دارای سیستم مکانیکی نمی باشد لذا احتمال خراب ان بسیار پایین است .تمامی قطعات تولید داخل بوده و هزینه ان بسیار پایین می باشد صرفه جویی در مصرف آب: مصرف آب در هر سیکل : 250 سی سی می باشد. عدم ایجاد صدا و بو در محیط بی خطر سازی (دارای فیلتر های هپا وکربن اکتیو) عدم احتمال انفجار (دستگاه تحت فشار کار نمی کند ) سرعت عمل بالا در بی خطر سازی وعدم انباشتگی پسماند در بیمارستان : هر سیکل 45 دقیقه کیفیت بالای بی خطر سازی :نفوذ امواج به تمامی لایه های جسم و تاثیر مولکولی و همجین تخریب ساختار میکروارگانیسم بی خطر سازی سیفتی باکس ها و اجسام نوکتیز وبرنده مصرف انرژی پایین نسبت به سایر روش ها : چون از مدارات ولتاژ بالا استفاده شده است .مصرف جریان یا توان پایین است قابل حرکت وجایجایی دستگاه و وزن پایین آن عدم نیاز به تاسیسات و لوله کشی و مخازن بخار کاملا اتوماتیک و عدم نیاز به اپراتور متخصص عدم نیاز به کیسه های مخصوص اتوکلاو (میانگین ماهیانه از 1 تا 7 میلیون تومان هزینه برای بیمارستانها) حجم نهایی پسماند بعد از خرد شدن: 10 درصد حجم اولیه حداکثر جریان مصرفی به تفکیک ظرفیت : 300 لیتری : ماکسیمم جریان مصرفی 18 آمپر 500  لیتری : 30 آمپر 800 لیتری : 48 آمپر با توجه به وجود فیلتر های هپا وکربن اکتیو بوی آزار دهنده در دستگاه ها وجود ندارد ابعاد و وزن دستگاه ها نسبت به ظرفیت : دستگاه 300 لیتری : ابعاد : طول 1000 میلی متر ، عرض 870 میلی لیتر ، ارتفاع 1400 میلی لیتر وزن :180کیلوگرم دستگاه 500 لیتری : ابعاد : طول 1400 میلی لیتر ، عرض 1100 میلی لیتر ، ارتفاع 1900 میلی لیتر وزن : 300 کیلوگرم دستگاه 800 لیتری : ابعاد : طول 1400 میلی لیتر ، عرض 1450 میلی لیتر ، ارتفاع 2200 میلی لیتر وزن : 430کیلوگرم مکان مورد نیاز برای هر سه مدل : حداقل 24 متر مربع می باشد دارای اگزوز فن جهت تخلیه هوای داخل محل بی خطر سازی و برق سه فاز 380 ولت 36 آمپر

جزئیات